Plomos
inicioempresareconocimientosproductosnoticiasvideocontactos
    Felicitacion    Experiencies    Empreses    Usuari Contrasenya
   
 

 

La nostra empresa, Sator & Fata, creada a l’any 2001, es dedica a l’innovació tecnológica i al desenvolupament de nous productes, amb la filosofia del respecte al medi ambient. Ens agrada guanyar diners, peró no al preu de destruir el nostre entorn.

Amb SaltSinker® fem servir materials no contaminants, com la sal marina natural, sense antiapelmazants tal i com s’extreu de les salines, rica en micro plancton i ferro* únic metall en SaltSinker Professional Steel i SaltSinker Classic Steel, tractat per a evitar la seva oxidació però inofensiu per al medi ambient. La unió del ferro* amb la sal marina, comprimida a 100 tones de pressió per a obtenir màxim pes en un mínim volum i amb un alt contingut en concentrat de nano-partícules oloroses i gustatives, atorga al pescador l'opció de regular el pes segons desitgi augmentant espectacularment les seves captures. SaltSinker®, plom i bromeig al mateix temps, proporciona una eficàcia desconeguda fins al moment, en un aparell de pesca.

Juan José Suárez Crespo, president de Sator & Fata ha rebut quatre medalles en “el 33º Saló Internacional de les Invencions de Ginebra” i el Trofeu d'Oro “New Millennium Awards”

*La Comunitat Científica Internacional desenvolupa un projecte per a evitar el deteriorament de la biosfera, que consisteix en llançar al mar milions de tones de ferro granulat per a estimular el creixement del micro plàncton, gran consumidor de CO2 responsable de la destrucció de la capa d'ozó.

   
SaltSinker es una marca registrada per Sator & Fata Privacitat i seguretat